П’ять питань досвідченому квадроберу

Наші журналісти поспілкувалися з досвідченим квадробером і отримали відповіді на запитання, які б більшість наших читачів побоялися ставити.
П'ять питань досвідченому квадроберу
Читать эту новость на русском

Наша сьогоднішня героїня — 15-річна Аліна Раковець. Під час гри дівчинка намагається не використовувати справжнє ім’я, а відгукується лише на прізвисько свого персонажа — кішки, на ім’я Анфіса.

Хто такі фуррі, квадробери та теріани?

Фуррі лише носять костюми звірів, але не вважають себе тваринами (наприклад, мила дівчинка в сукні з котячими вушками). Квадробери імітують рухи тварин, переміщаються рачки в масках і з накладними хвостами, їдять з мисок і можуть кусати перехожих. Теріани вважають себе справжніми тваринами та поводяться як тварини (наприклад, японець Токо, який віддав величезні гроші за реалістичний костюм собаки породи коллі).

Чи може дорослий стати квадробером?

Мені особисто такі персонажі не траплялися. Квадробікою зазвичай займаються діти у віці від 13 до 15 років — далі гратися нецікаво, діти дорослішають і стають професійними косплеєрами або просто втрачають інтерес до цього хобі.

П'ять питань досвідченому квадроберу
П'ять питань досвідченому квадроберу

Наскільки небезпечно бути квадробером?

Одного разу на нас напала розлючена бабця, а моя подруга невдало стрибнула і підвернула ногу. Від інших дітей я чула, що один хлопчик випив воду з калюжі та потрапив до реанімації. Але загалом, якщо підходити до цієї гри з розумом, то все буде добре!

Чи можуть квадробери покусати людину?

Я і мої друзі таким не займаємося, але я чула, що подібні випадки траплялися. Коли діти надто входять в образ, вони можуть почати гарчати, нападати на людей, мітити територію, пити воду з брудних калюж і навіть їсти корми для тварин.

П'ять питань досвідченому квадроберу
П'ять питань досвідченому квадроберу

Як кріпиться твій хвіст?

Багато хто вважає, що косплеєрші та фуррі в сукнях використовують анальні пробки з хвостом, але це не більше, ніж вологі фантазії якихось збоченців. Мій хвостик кріпиться на резинці — це найпоширеніший варіант.

Total
0
Shares