Запорізький підприємець шокував своїм талантом

В одній із запорізьких їдалень вибухнув справжній конфуз – чоловік уміло рухав тацю без використання рук, привертаючи увагу оточуючих.
Запорожский предприниматель шокировал своим талантом
Читать эту новость на русском

Відвідувачі «Нашої їдальні» (колишній ресторан «Перлина» на проспекті Металургів, 2) були шоковані талантом запорізького підприємця Миколи, який вміло переміщав тацю своїм статевим органом тримаючи в одній руці телефон, а в іншій – гаманець. Інцидент спалахнув у обідню перерву, коли їдальню відвідує найбільша кількість людей.

За словами очевидців, Микола – постійний відвідувач та подібні трюки практикує не перший день. Знають про його витівки й робітники їдальні.

Нам вдалося особисто поспілкуватися з чудо-чоловіком, який радісно відповів на наші запитання:

— Я регулярно п’ю цілющі чаї, у тому числі для покращення потенцію. На жаль, я не можу похвалитися гарною пам’яттю, але в інтимному житті у мене проблем ніколи не виникало.

На наше запитання, чому для переміщення підносу було обрано саме статевий орган, Микола не роздумуючи відповів:

— У нас це корпоративний стиль. Х…й у нашій компанії – універсальний інтерфейс для малювання, пакування посилок, транспортування та інших рутинних робіт. Він, як ніхто інший, ідеально підходить для переміщення підносів.

Нагадаємо, що такі трюки – не новинка. Так, йоги Тибету здавна практикують схожі ритуали для тренування витривалості, піднімаючи при цьому важкі предмети своїм статевим органом.

Total
0
Shares
Схожі новини