Запорізький пенсіонер оформив субсидію, щоб прогодувати кота

Мешканець Дніпровського району Євген Котолуп отримав субсидію на годування кота у зимові місяці.
Запорожец оформил субсидию чтобы прокормить кота
Запорожец оформил субсидию чтобы прокормить кота
Читать эту новость на русском

Утримання домашніх улюбленців в наш час стає непідйомною ношею, особливо для людей пенсійного віку. Свого Барсика чоловік знайшов на вулиці п’ять років тому.

— Найскладніше доводиться у холодну пору року, — продовжує Євген. — Коти взимку набирають зайву вагу та починають активно жерти. Наприклад, мій (кіт, — ред.) харчується по п’ять разів на день.

За словами чоловіка, його кіт хоч і не породистий, а віддає перевагу лише м’ясу:

— Кілограм сирих бичків коштує від 120 гривень, а про м’ясо я взагалі мовчу, хоча кіт іноді вимагає і його, — бідкається чоловік. — Як ви розумієте, на мою мінімалку прогодувати таку животину неможливо. Тут лише обирати — або кіт, або квартплата. А жити на вулиці взимку я точно не збираюся, — резюмує пенсіонер.

Зазначимо, що цей випадок із котом став безпрецедентним в історії оформлення субсидій. Зазвичай компенсацію для оплати комунальних послуг можуть отримати сім’ї, чиї витрати на оплату житлово-комунальних послуг перевищують розмір обов’язкового відсотка платежу. При цьому наявність квартири та машини не можуть вплинути на рішення про виплату.

Українці, які винаймають житло, також можуть претендувати на часткову компенсацію за наявності офіційного договору з власником житла.

Total
0
Shares
Схожі новини