-1.3 C
Zaporizhia
Середа, 7 Грудня, 2022

Підпалили феєрверк у приміщенні з дітьми

Недолугі батьки - організатори свята у дитячому садочку ледь не спалили власних дітей.

Погодьтеся, наша планета сповнена недолугими людьми. Найгірше, коли такі особи беруться за організацію дитячих заходів.

В одному з дитячих садків Казахстану на новорічному святкуванні вирішили запалити феєрверк прямо в приміщенні. На жаль, крім відео докладної інформації про інцидент немає. Багато ЗМІ припускають, що організатори просто переплутали вуличний феєрверк із холодними фонтанами.

Що трапляється, коли за організацію піротехнічного шоу беруться непрофесіонали можна побачити на відео.

Ми ж нагадаємо, що асортимент феєрверків у закритому приміщенні трохи обмежений, оскільки використовується виключно низькотемпературна, бездимна або малодимна продукція — фонтани холодного вогню, спалахи, водоспади. При цьому слід враховувати, що холодні бездимні фонтани викидають стрімкий потік срібних іскор на висоту 1-5 метрів, тому застосовуються лише у великих просторих приміщеннях із гарною вентиляцією.

Щоб не повторювати подвиг із відео, краще замовити організацію піротехнічного шоу у професіоналів.

- Реклама -
Богдан
Запорізький журналіст, фотограф та програміст. Люблю цікаві історії, якими завжди приємно поділитися з улюбленим читачем!