Мешканка Запоріжжя зловила оргазм під час чхання

Делікатний конфуз трапився зі швачкою в одному з місцевих ательє.
Мешканка Запоріжжя зловила оргазм під час чхання
Читать эту новость на русском

У Запоріжжі на проспекті Металургів вже кілька років функціонує ательє з пошиву одягу. За досить тривалий час свого існування фірма декілька разів змінювала свій напрям — від створення карнавальних костюмів до пошиву воєнної форми.

— Через великий обсяг роботи, — коментує власниця ательє, — в нас дуже інтенсивна текучість кадрів. Ми не встигаємо набирати нових дівчат та знімати для них приміщення. Більшість швачок швидко звільняються через втому, а інших звільняємо ми — через велику кількість браку чи не компетентність.

Так, за словами господині днями вони прийняли до себе новеньку без досвіду роботи. Проте, дівчина подавала надії та швидко влилася в робочий процес. Єдиним недоліком молодої швачки стало її постійне чхання.

— Спочатку ми підозрювали, що вона простудилася, — згадує працедавець, — втім коли чхання виявилося систематичним, ми зрозуміли, що це можуть бути якість алергічні реакції. Ми направили дівчину на обстеження, але лікар нічого не виявив.

За словами самої працівниці, в неї це не вперше, а отже хвилюватися немає причин. Скоріш за все, це алергія на холлофайбер (синтетичний матеріал, яким начиняють зимові курточки).

Колеги по цеху вже звикли до дивакуватої новенької, втім останній випадок не на жарт розвеселив увесь коллектив. Під час пошиття чергової зимової куртки дівчина почала интенсивно чхати, аж допоки не зловила оргазм.

— Таке зі мною вперше, — сміється дівчина, — я ще ніколи не отримувала «такого задоволення» від роботи.

Нажаль, інші працівниці не оцінили оргії молодої швачки і вже мають наміри щодо усунення її від подальшої роботи.

Total
0
Shares
Схожі новини